Президент України Віктор Ющенко під час робочої поїздки на Львівщину відвідав оновлений після реконструкції адміністративний будинок відділу прикордонної служби «Шегині» Мостиського прикордонного загону. Віктор Ющенко вручив державні нагороди кращим військовослужбовцям Державної прикордонної служби і привітав їх з професійним святом.
Глава держави також побував на автомобільному міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Шегині—Медика». Там він ознайомився з реконструкцією єдиного на західних теренах України пішого переходу, планами митників із розбудови вантажної дільниці та діяльністю Львівської митниці загалом, довідався про стан побудови нових митних пунктів пропуску, які українська держава має побудувати найближчим часом.
Під час відвідин Львова В. Ющенко оглянув будівельний майданчик, на якому зводиться майбутній стадіон до Євро-2012. Під час короткої наради з питань фінансування будови Президент наголосив, що для Львова сьогодні темою номер один є дотримання графіка виконання запланованих робіт. Кошти для будівництва стадіону Львів має отримати від продажу цінних облігацій, які зобов’язується викупити Укрексімбанк. Перші 100 млн. грн. надійдуть уже в червні. А решта коштів — до кінця року, протягом двох наступних кварталів. Віктор Ющенко також зазначив: потрібно зробити все, щоб наступні проміжні інспекції були на нашу користь. «У мене немає сумніву, що ці три міста, які повинні до листопада провести підготовчу роботу, мають шанс отримати повноцінне рішення УЄФА щодо приймання змагань, — сказав Президент. — Якби не Євро-2012, ми б іще довго борсалися в своєму болоті. Це шанс побудувати принаймні у Львові новий стадіон, аеропорт, нові дороги». В. Ющенко зауважив, що поставив перед урядом, українською федерацією футболу завдання виконати рекомендації УЄФА, зважаючи на велике репутаційне значення самого заходу для України.
Глава держави також зустрівся із викладачами та студентами Українського католицького університету.
 

Львів.