Хокей. Через те, що на адресу ФХУ надійшла офіційна інформація від ініціативної групи «Українська хокейна ліга» щодо неможливості проведення чемпіонату України в сезоні-2014/2015 під егідою УХЛ, федерація повідомляє: «ФХУ не передавала права на проведення національного чемпіонату в наступному сезоні. Позиція керівного органу стосовно проведення національного турніру залишається незмінною, а робота щодо підготовки нормативної-правової бази майбутнього чемпіонату перебуває на завершальному етапі.
Втім, нині серйозне занепокоєння викликає кількість команд, котрі мають намір брати участь у турнірі. Хоча з упевненістю можна казати, що чемпіонат країни з хокею в сезоні-2014/2015 буде організовано під егідою Федерації хокею України».

Раніше участь у турнірі підтвердили лише чотири клуби: «Донбас» (Донецьк), «Альтаїр» (Донецька область), «Дженералз» (Київ) і «Кременчук». Хто ще? Як не прикро, але схоже, що хокей поступово помирає в столиці. Не мають фінансових можливостей долучитися до змагань легендарний «Сокіл» і чинний чемпіон України «Компаньйон-Нафтогаз»...