Минулого тижня в рамках днів нашої газети у Волинській області в Ковелі відбувся матч з міні-футболу між місцевим «Вересом» і командою «Голосу України».
У грудні минулого року команда «Верес» із Ковеля з рахунком 4:2 перемогла в Києві футболістів газети «Голос України». Тоді було досягнуто домовленості, що волиняни дають киянам шанс на матч-реванш у травні в рамках традиційних днів газети «Голос України», які щороку відбуваються у Волинській області. Тож минулого тижня до Ковеля прибули не лише футболісти «Голосу України», а й заступник головного редактора Сергій Демський, завідувач відділу Володимир Королюк, власний кореспондент газети у Волинській області Микола Якименко.
Матч з міні-футболу відбувся у спортивному залі Ковельської дитячо-юнацької спортивної школи.
— Приємно, що ви не лише у своїх публікаціях, а й власним прикладом пропагуєте активний спосіб життя, заохочуєте людей займатися фізкультурою і спортом, —сказав, вітаючи гостей, міський голова Ковеля Сергій Кошарук.
Заступник головного редактора газети «Голос України» Сергій Демський запевнив присутніх, що газета й надалі об’єктивно висвітлюватиме всі процеси, які відбуваються в життя держави, готуватиме цікаві правдиві матеріали, надаючи на своїх сторінках багато місця публікаціям на спортивну тематику.
Як і розраховували численні глядачі, гра з перших хвилин набрала гострого характеру. Ніхто не хотів поступатися.
Футболісти «Голосу України» досить швидко відкрили рахунок. Вже на другій хвилині Олександр Пекний забиває перший гол у ворота господарів. Та через п’ять хвилин гравець «Вереса» Максим Лисенко зрівнює рахунок. Рівна боротьба точилася до 24-ї хвилини зустрічі, коли Максим Лисенко забив свій четвертий гол у ворота «Голосу України» і рахунок став 4:4. Після цього голи забивали лише кияни. Справжнім героєм матчу став Олександр Пекний, який забив, до речі, як і ковельчанин Максим Лисенко, аж чотири голи, у киян також відзначилися Віктор Гайдученко — два голи, ще по одному м’ячу у ворота господарів провели Сергій Киричок та Сергій Мельник. Надійно зіграв воротар гостей Олександр Сусленко.
Підсумковий рахунок гри — 8:4 на користь команди «Голосу України». Отже, реванш киянам удався, але дружба між спортсменами обох команд після цих двох поєдинків лише зміцніла. Слід подякувати головним спонсорам змагань — керівникам фірм «Верес» Юрію Шлюєву та «ОлШе» Олегу Шевчуку. А також міському голові Ковеля Сергію Кошаруку і його заступнику Ігорю Прокопіву, які все зробили, щоб матч відбувся на високому організаційному і спортивному рівні, а футболісти з Києва відчули гостинність ковельчан.
Волинська область.