Фото Андрія НЕСТЕРЕНКАСтали відомі результати консультативного референдуму в Шевченківському районі Києва про вираження недовіри Київському міському голові Леоніду Черновецькому. Жителям району пропонувалося відповісти на три запитання: «Чи підтримуєте ви ініціативи столичної влади про запровадження платної медицини?», «Чи підтримуєте ви підвищення вартості комунальних послуг для населення без надання гарантій підвищення їх якості?» і «Чи підтримуєте ви проведення київського міського референдуму про вираження недовіри меру Леоніду Черновецькому?».
Як повідомив голова Шевченківської районної держадміністрації Віктор Пилипишин, на перше запитання ствердно відповіли лише 7,9% з тих, хто голосував, 90,9% висловилися проти. Підвищення вартості комунальних послуг для населення підтримали 7,7% жителів району, 91,2% відповіли на це запитання негативно. За проведення загальноміського референдуму проголосували 91,9%.
Отримані дані будуть надіслані до Верховної Ради, Президенту Віктору Ющенку, Кабінету Міністрів, а також передані лідерам усіх політичних сил.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.