Український видавничий консорціум та видавництво «Інститут біографічних досліджень» презентували третій том всеукраїнського видання «Ювіляри України. Події та особистості XXІ століття».
На сторінках книги висвітлено діяльність та вшановано з нагоди ювілею провідні вітчизняні підприємства, організації, авторитетних особистостей, які є гордістю та духовним надбанням нації.
Зокрема, в номінації «Промисловість та підприємництво, органи державного управління, державні служби та установи» почесне місце посів ВАТ «Коростенський завод хімічного машинобудування».
У номінації «Агропромисловий комплекс України» високу оцінку отримав Герой України, директор приватного підприємства «Радівське» з виробництва сільськогосподарської продукції Анатолій Пачевський. Це економічно стабільне господарство зерно-бурякового напряму з розвинутим тваринництвом.
У номінації «Духовність, культура та мистецтво України» відзначено академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», який створено 1984 року при Кіровоградській обласній філармонії. Художнім керівником театру є народна артистка України Антоніна Червінська.
Серед номінантів почесне місце посів і колишній військовий журналіст газети «Народна армія», лауреат премії Спілки журналістів України «Золоте перо», автор поетичних збірок Володимир Воронков.
На знімку: почесну нагороду отримує відомий український політик та державний діяч Віталій Масол.

Фото автора.