Попри економічну кризу, яка зробила більшість населення нашої держави біднішим, як, скажімо, сім’ю Ганни Ткачук із села Боремель Демидівського району на Рівненщині («Голос України» від 24 березня ц. р. «Багатодітна сім’я Ткачуків зачинилася у своїй хаті й погрожує самоспаленням»), люди не втратили здатності до милосердя.
Ось і наші читачі, прочитавши про долю цієї родини, перейнялися співчуттям. А 73-річна Валентина Трохимівна Кривошеєва із Путивля на Сумщині, яка передплачує і читає «Голос України» з 1991 року, та пенсіонер Петро Петрович Гризодуб із Слов’янська Донецької області ще й відправили перекази на адресу Ткачуків, прагнучи їм матеріально допомогти. Ці люди й самі живуть не в розкошах — на свої скромні пенсії (хвороби переслідують літніх людей, тож і витрачають чимало на пігулки), але відірвали від себе копійку для більш нужденних, за що їм низький уклін і велика повага.
Цікаво, що більшість співчувальників Ткачукам — із східних регіонів України, що розвіює міф деяких політиків про розбіжності «Сходу» і «Заходу»...