Головою політради Народного союзу «Наша Україна» обрано Віру Ульянченко. Її кандидатуру вніс Віктор Ющенко. Цю пропозицію підтримали всі учасники зібрання. У своєму виступі вона наголосила, що першочерговим завданням бачить відновлення авторитету, який партія мала у 2005 році. Політик закликала соратників забути про «чванство і пихатість», а також «бути всім рівними членами партії і служити ідеям, задля яких її створювали, — незалежної, чесної і багатої України зі справедливим демократичним суспільством».
Першим заступником голови обрано Володимира Мойсика, заступниками — Зіновія Шкутяка та Ярослава Ющенка. Обов’язки голови центрального виконавчого комітету виконуватиме Роман Безсмертний.
Того ж таки дня на офіційному сайті «Нашої України» розміщено заяву політичної ради про підтримку звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Його поведінку в німецькому аеропорту в заяві названо «несумісною з державною службою» і такою, що «містить достатньо підстав для звільнення чиновника будь-якого рангу». Політична рада зобов’язала народних депутатів — представників «Нашої України» в парламенті підтримати заяву міністра про відставку.
Цієї ж суботи відставки попросив глава секретаріату Президента Віктор Балога. Коментуючи свій вчинок, він сказав, що заяву написав ще місяць тому. Однак причини Віктор Балога не називає, наголошуючи, що аргументи викладено в написаній ним заяві.