П’ятдесят об’єктів державної та комунальної власності, розрахованих на розміщення 1288 осіб із тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО, включено до спеціального переліку на Кіровоградщині.
Співголови обласного штабу з питань соціального забезпечення вимушених переселенців — заступник голови ОДА Віта Атаманчук і заступник начальника управління ДСНС України в області Ігор Парфьонов — перевірили соціально-побутові умови проживання та якість харчування евакуйованих, провели робочі зустрічі в районних штабах та обговорили з представниками місцевих органів влади питання соціального забезпечення і розв’язання побутових проблем переселенців.
Зокрема, в Олександрії на даний час зареєстровано 23 родини. Для всіх створено нормальні умови проживання. Одна пара похилого віку зі Слов’янська обрала місцем проживання геріатричний пансіонат, де є можливість отримати якісне медичне обслуговування.
Інвентаризація та паспортизація приміщень для тимчасового розміщення переселенців триває. Створено резерв об’єктів із залученням вільного житлового фонду в сільській місцевості.
Кіровоградська область.
 
На знімку: керівники штабу Ігор Парфьонов і Віта Атаманчук (на передньому плані) під час зустрічей з переселенцями.

Фото надано прес-службою управління ДСНС.