Зустріч із однодумцями провів у Донецьку народний депутат України, лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.
«Для мене Донецьк неймовірно важливий, не тільки з точки зору кількості голосів — це було би банально, — він важливий глобально. Адже формування єдиної політичної нації, єдиного українського простору неможливе без Донецька, Львова, без Сімферополя і Чернігова», — зазначив парламентарій. Він узяв участь у святкуванні Дня Перемоги на меморіальному комплексі «Савур-Могила» у Сніжному і виступив в одному із залів обласного центру.
«Минулого року я сюди приїжджав як голова парламенту, а сьогодні приїхав як звичайний українець, — сказав народний депутат після мітингу на Савур-Могилі. —Насамперед, щоб висловити свою глибоку шану тим, хто тут загинув. Потрібно, щоб люди усвідомлювали, що це була велика перемога над «чумою ХХ століття» — нацизмом».
Під час зустрічі в Донецьку А. Яценюк звернувся до присутніх із закликом найближчим часом обрати координатора обласного осередку. «У мене на столі вже є кілька кандидатур, які претендують на першу посаду. Хотів би наголосити, що ця посада не в політичній партії, а у громадській організації. І залежно від того, як упорається людина з цим завданням в організації, буде прийняте рішення, чи дійде вона до партії», — наголосив лідер «Фронту змін». «Для мене дуже важливо, щоб ми з вами усвідомили: якщо громадська організація перейде до політичної партії і виграє низку виборчих кампаній, то ті люди, які представлені у виборчих списках, повинні працювати», — додав А. Яценюк.