У березні 2008 року «Голос України» надрукував статтю Івана Ілляша «Шлях до п’яти зірок». Йшлося в ній про тризірковий готельний комплекс «Дніпро» в Черкасах. Крім того, що у парламентського видання з’явилося тоді 75 передплатників серед співробітників готелю, публікація сприяла їм у досягненні чергової вершини. «Дніпро» отримав сертифікат відповідності готельних послуг категорії **** (чотири зірки). Ще один крок і п’ятизірковий пік буде подолано.
Успіх колективу закономірний: протягом десяти останніх років комплекс «Дніпро» був кращим серед тризіркових готелів «України».
Торік на його розвиток залучено півтора мільйона гривень власних інвестицій. Вартість номера — 245-460 гривень. У люксах й апартаментах, де зупиняються міністри, посли, керівники держави, комфорт, як у столичних готелях, але ціни помірні. У 120 номерах торік зупинялися 8320 клієнтів.
— Жодні економічні кризи не страшні, якщо вас знають як надійного партнера, — вважає директор Володимир Жаботинський, який стояв біля джерел створення чудового комплексу.
«Дніпро» — надійний і стабільний партнер, про що свідчить перемога у всеукраїнському рейтингу в відповідній номінації. «Лідер економіки України» — таке звання відтепер носить флагман готельного господарства.