В Україні 900 тисяч онкохворих, щорічний «приріст» 160 тисяч, 100 тисяч протягом цього часу помирає.

Якщо на автошляхах ситуація із загибеллю людей у автомобільних катастрофах у якійсь частині керована, то медицина впливати на постійне збільшення кількості онкохворих неспроможна. Онколікарні і цвинтарі — «рідні сестри». Медицина всього світу десятиліттями використовує одну єдину, помилкову, порочну методику «лікування»: хірургію, рентгентерапію, хімтерапію, іншого вони не знають і знати категорично не бажають. Лікують не хворобу, а її наслідки. Як можна лікувати хворого, не знаючи причину й умови виникнення цього захворювання? Видаляють груди, матку, частину шлунка, пряму кишку, лімфовузли, а хворий весь організм. Якщо хто й вижив, то не завдяки, а всупереч зусиллям цих «смертельних рук». Яскравий трагічний приклад лікування цією методикою — Раїса Максимівна Горбачова. За допомогою хімтерапії німецькі світила-лікарі широко їй розчинили двері в потойбічний світ. На відміну від наших медиків зробили це безплатно.

У 2007 році мною отримане авторське посвідчення на унікальну наукову працю на тему: «Про причини і умови появи тяжких, у тому числі невиліковних захворювань у населення і методику їх попередження». В єгипетських гробницях учені знаходили мумії фараонів, померлих від раку. Талановиті медики за тисячі років не змогли встановити причини й умови виникнення цієї смертельної хвороби. Я ж зробив це, обґрунтував, виклав і довів у своїй науковій праці. Яка в нас медицина — відомо, тому чиновники вороже ставляться до всього для них невідомого. Про високий рівень моєї праці, новизну й унікальність свідчить те, що в мене є запрошення на виступ з доповіддю перед ученими всесвітньо відомого Московського Державного технічного університету ім. М. Е. Баумана. Чи надавали комусь таку честь? Мені не відомо. З моєю працею ознайомилися і категорично підтримали:

1. Волченко В. Н. — академік Російської Академії природничих наук, професор, доктор технічних наук Московського Державного університету ім. М. Е. Баумана.

2. Міщенко В. П. — академік, професор, доктор медичних наук (м. Полтава).

3. Коваленко В. Ф. — академік УААН, професор, доктор біологічних наук, заслужений винахідник, завідувач лабораторії фізіології (м. Полтава).

Перелічені вище академіки, професори, доктори «радянського розливу», а не теперішні. Крім цього в мене є наукова робота-відкриття «Закон про несумісність біополів». Це закон природи, не відомий раніше, що існує вічно. Використовуючи у своїй науковій праці «Закон про несумісність біополів», мною встановлено і доведено, яка саме категорія людей неминуче піддана захворюванням незалежно від регіонів, національностей і статі: на рак, цукровий діабет, хворобу Паркінсона, серцево-судинні, лейкемію, туберкульоз та інші невиліковні захворювання. Чому в здорових молодих подружніх пар народжуються психічно неповноцінні діти, сліпі, глухі, з гемофілією, з дитячим церебральним паралічем, із заячою губою, з відсутністю частин кінцівок, зрощені близнюки, хворобою Дауна, серцево-судинними дефектами тощо.

У Московському кардіологічному центрі ім. Бакулєва за рік роблять три тисячі операцій дітям півтора-дворічного віку, а черзі кінця й краю немає. Але навіть ці блискучі фахівці-медики не знають причин і умов походження цих дефектів на серці у немовлят. На основі Закону про несумісність енергоінформаційних полів я розробив систему захисту людини від будь-якого за інтенсивністю радіаційного випромінювання. Людське тіло і радіаційне випромінювання певним чином стають нейтральними і діють один на одного, як однополярні полюси магнітів. Людина може перебувати необмежений час у дуже активній радіаційній зоні без усяких захисних костюмів і шкідливих наслідків для здоров’я. Все просто, коли вже знайдено, і як неймовірно складно, поки невідомо, на яких підступах шукати.

Методика захисту людини від радіації сьогодні необхідна працівникам АЕС (їм будуть не страшні ніякі викиди при аваріях), формуванням, що працюють у радіоактивній Чорнобильській зоні, на видобутку урану, ученим, які працюють з радіоактивними матеріалами, спеціальним формуванням МНС, командам на атомних кораблях, підводних човнах, космонавтам, людям, котрі мешкають на забрудненій радіацією території, і багатьом іншим.

У статті 457 Цивільного кодексу України йдеться: «Науковим відкриттям є встановлення не відомих раніше, але активно існуючих закономірностей, особливостей і явищ матеріального світу, що вносять корінні зміни в рівень наукового пізнання». Дві мої наукові роботи-відкриття вписуються у диспозицію названої вище статті Цивільного кодексу.

«Легше» зробити відкриття, ніж подолати тупість і міцність чиновників — «свідомих українців». Я звертався до трьох депутатів Верховної Ради й одного міністра, але вони виявилися глухими. З метою ознайомлення з моїми науковими працями (одна на 5-ти, друга на 6-ти сторінках друкованого тексту) та обговорення питання по суті хотів би зустрітися з ними.

Друкується в рахунок квоти фракції Партії регіонів у Верховній Раді України.