Компетентність, якість, чесна гра

Вітрильний спорт. Незабаром відкривається десятий сезон Кубка Вадима Гетьмана — найпрестижнішої української регати, котра має славні традиції. Проект підтриманий провідними компаніями України. За ці роки регата зазнавала змін, додавалися класи, запроваджувалися нові дистанції та системи вимірювання, але незмінними залишаються цінності, які є основою кожної регати Кубка щороку: компетентність, якість, чесна гра — складові успіху регати.

Кубок Вадима Гетьмана-2009 розігруватиметься з 3 по 8 червня на території Київського водосховища. Найкращі спортсмени країни боротимуться за приз. Свою майстерність продемонструють яхтсмени на човнах розмірами від 7 до 12 метрів.

Найвищу швидкість на воді розвивають катамарани. Саме в класі ТопКат призи виборюватимуть найшвидші екіпажі. Серед дітей призи отримають ті, хто зможе перемогти на катамарані Чіко.

Для багатьох сама участь у Кубку є яскравою подією, не менш важливою, ніж перемога. Атмосфера перегонів завжди притягує до себе видатних особистостей.

Мінімальна ціна — сотня

Футбол. Квитки на перший матч 1/2 фіналу Кубка УЄФА «Динамо» — «Шахтар» надійдуть у продаж у каси стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського сьогодні. Їхня вартість становитиме 100, 200, 300 і 500 гривень залежно від обраного сектора, повідомляє офіційний сайт динамівського клубу.