За доброю традицією напередодні святкування Воскресіння Христового на базі ДП
«Полтавастандартметрологія» відбувся щорічний конкурс-дегустація кращої святкової випічки «Полтавський Великдень».Участь у ньому взяли вісім хлібопекарських підприємств області. Змагання відбувалися у двох номінаціях: на краще оформлення паски та смакові якості. Не обійшлося і без нововведень. Цікавинкою цьогорічного конкурсу стало журналістське журі, представникам якого було запропоновано обрати кращу паску на власний смак і, так би мовити, перевірити, чи збіжиться їхня думка з висновками фахівців. Варто зазначити, що всі вироби, які були представлені на конкурсі-дегустації, пройшли перевірку в Науково-дослідному випробувальному центрі харчової продукції ДП
«Полтавастандартметрологія» за мікробіологічними, фізико-хімічними та показниками безпеки. Крім смакових якостей та зовнішнього вигляду пасок, враховувалася також і середня ціна на цей виріб.Полтавська область.
Фото автора.