Привітання Голови Верховної Ради Володимира ЛИТВИНА

Шановні співвітчизники!

Сердечно вітаю вас зі світлим Воскресінням Христовим — найвеличнішим святом християн, символом оновлення людського єства і всеперемагаючої його віри у справдження найзаповітніших надій і сподівань.

Цей великий день, що приходить до нас із кожною новою весною, є передвісником майбутньої вічної весни. Воскресіння Христове — головна, провіденціальна подія всієї людської історії. Благодатна сутність Великодня — у перемозі Життя над смертю, у чудесному явленні людству Божого Промислу, відкритті йому власне мети Творення. Уособлюючи найсвятіші духовні цінності й устремління, це свято несе в собі незмірний вияв спонукальної доброчинної волі, творчої наснаги, могутньої єднальної енергії. Незглибима суть віровчення Христа — любові й милосердя до ближнього — в ці дні набуває особливої життєствердної сили, а живий приклад торжества безсмертя вказує на виняткове й невідбутне покликання людини, величність призначення її долі.

Утверджуючи високі ідеали християнства — миру, добра, братолюбства, ми своїм існуванням правдиво втілюємо в життя Божий замисел про себе, первісно вкладений у кожну особистість. Безкорисливо допомагаючи ближнім, сумлінно дбаючи про рідну землю, беззавітно слугуючи своїй Вітчизні, ми поступатимемо в світлі вищих буттєвих законів, для вічного блага спрямовуватимемо свій моральний вибір. Життя, освячене вірою, відкриває якісно нові можливості оновленої душі й, водночас, своїм прикладом вселяє надію на добрі зміни і в людському суспільстві.

Вітчизняна історія, події новітніх часів і реалії сьогодення наочно переконують: будь-які починання, будь-які масштабні перетворення мають серйозні підстави на успіх лише за умови базування на міцних духовних підмурках.

Світлі Великодні дні покликані нагадати всім і кожному, що тільки в мирі, любові, єдності й злагоді можна подолати всі негаразди й труднощі, духовно оздоровити суспільство, досягти справжнього державного поступу. Вони спонукають і скеровують нас на добротворення, благословляють прославити Воскресіння Христове не тільки високими словами, але й, насамперед, конкретними й вагомими ділами.

Нехай же воскреслий Господь благословить Україну і всіх нас на мирне і щасливе майбутнє.

Христос Воскрес!

Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.

Просимо Божого благословення

Дорога українська громадо!

Шановні співвітчизники!

Від щирого серця вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням.

Великдень — воістину особливий для нас день. Незгасиме світло Христової науки і віри понад тисячу років освітлює українському народові дорогу правди, добра і любові. Воно зміцнює нас духовно, збагачує інтелектуально, наповнює наші серця гордістю за відроджену вільну й незалежну українську державу.

У цей день просимо Божого благословення для всіх нас і звертаємо один до одного найкращі побажання щастя, добра і впевненості у здоланні будь-яких випробувань.

З великою шаною бажаю вам, дорогі співвітчизники, радості, злагоди і достатку. Нехай Господь Бог допомагає нам усім.

Веселих вам Великодніх свят.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Президент України Віктор ЮЩЕНКО.

Нехай оселиться добро...

Щиро вітаю вас зі світлим і радісним святом Пасхи — Воскресіння Христового!

Нехай Господнє благословення зійде на вас миром і благодаттю, додасть міцного здоров’я, життєвих сил і оптимізму, енергії та наснаги на великі справи в ім’я нашої славної Батьківщини!

Світле Христове Воскресіння — це, в першу чергу, єдність усіх постулатів та догм християнства, які притаманні кожній людині, котра глибоко вірує в добро і справедливість.

Переконаний, що саме добро та справедливість будуть і надалі згуртовувати всіх нас у спільній справі — будівництві кращої долі на шляху миру та порозуміння.

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного піднесення України, здійснення найзаповітніших мрій й сподівань!

Хай разом із цим великим святом, духмяними пасками й різнобарвними сонячними писанками завітають до кожної української оселі й назавжди оселяться в ній віра, надія та любов.

Христос Воскрес!

Сергій Міщенко,голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.

Зі Святом Надії!

Сердечно вітаю вас із Великим Святом Надії, що його подарував нам воскреслий Ісус Христос!

Це чудове свято відновлення життя, свято наближення вічності, яке ми переживаємо в ці прекрасні весняні дні, наповнює наші серця вірою, любов’ю і вдячністю.

Наповнює вірою у світле майбутнє, любов’ю до милих нам людей і вдячністю до Всевишнього, який створив цю чудову природу, що так гарно розцвітає цієї весни.

Весняна радість завжди є невіддільною від напруженої праці на землі, коли кожен день рік годує. Бог дав селянам великий обов’язок і особливий привілей — вставати разом із сонцем, радіючи кожному дню, кожному пробудженню, щоденному торжеству світла над темрявою.

І тому я щиро бажаю вам, мої дорогі, щоб добрим колосом проросло кожне зернятко, нині посіяне вами, щоб щедро пінилося молоко у ваших дійницях, щоб кожна брунька розкрилася і дала смачний плід, щоб кожен кущ картоплі був урожайний, щоб живність збагатилася щедрим приплодом, а сало наростало так, як треба, і щоб бджоли раділи розмаєві квітів, наповнюючи стільники медом та сповнюючи достатком ваші комори і спокоєм ваші серця.

Разом із вами переживаю ці особливі дні в напруженій праці, докладаючи всіх зусиль для вирішення багатьох складних проблем у цей непростий і суперечливий кризовий період.

Хай Всемогутній Бог благословить вас на всі добрі справи і вділить вам здоров’я, успіхів та благополуччя.

Христос Воскрес!

Народний депутат України Віталій КОРЖ, фракція БЮТ.