Маємо наблизити владу до народу, село до міста, місцеві ЗМІ до центральних! Саме для цього «Голос України» започатковує спільну з редакціями районних газет «Вісник Голованівщини», «Честь хлібороба», «Новомиргородщина з Пісковим і Вороніною» інформаційно-передплатну акцію «Держава очима районки, село очима «Голосу України». Журналісти місцевих видань і власний кореспондент у Кіровоградській області Петро Мельник розпочинають цикл спільних публікацій про найбільш резонансні для глибинки події, про людей, які, живучи далеко від Києва, від того не менше дбають про Україну, про проблеми і здобутки віддалених від столиці міст і сіл. Спільно їх легше розв’язувати. А для цього люди мають знати більше.

Роботі сприятиме також і спільна у рамках акції передплатна кампанія. Під час неї передплатники парламентського часопису і місцевої районки зможуть узяти участь у розіграші холодильників та різних подарунків від кореспондентського пункту в Кіровограді та редакцій районних газет. (Це не виключає можливості окремо взяти участь ще й у розіграші автомобіля, 3000, 2000 і 1000 гривень та подарунків від редакції «Голосу України»).

Передплатіть вашу районну газету і газету «Голос України» і подайте копії обох передплатних квитанцій до редакції районної газети і (або) газети «Голос України» і візьміть участь в обох розіграшах. Призи можуть стати вашими.