Вільна боротьба. Вільнюс (Литва). Чемпіонат Європи. Українець Андрій Стадник став чемпіоном у вазі до 66 кг. У фінальному поєдинку він переміг азербайджанця Джабраїла Гасанова — 10:8 (1:2, 6:5, 3:1). Наш атлет Ібрагім Алдатов поступився у фінальній сутичці вагової категорії до 84 кг представникові РФ Сослану Кцоєву з рахунком 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) і нагороджений срібною медаллю. Українець Василь Тисминецький виграв сутичку за бронзову медаль. У вазі до 120 кг Василь переміг Давида Отіашвілі з Грузії — 4:1 (0:1, 4:0, 0:0).

Також під час чемпіонату континенту нашому Василеві Федоришину вручать нагороду найкращого борця 2008 року. Українець, який виступає у ваговій категорії до 60 кілограм, отримає нагороду за версією Міжнародної федерації боротьби (FІLA). Торік він здобув титул чемпіона Європи, а ще — срібну медаль Олімпійських ігор у Пекіні.

Відзнаки. Лижниця Валентина Шевченко отримала пам’ятну статуетку, диплом та грошову премію як найкраща спортсменка лютого за версією експертної комісії Національного олімпійського комітету. Тренер бронзової призерки чемпіонату світу з лижного спорту Валерій Лєсніков став тренером місяця. Також Шевченко вручили знак і посвідчення «Заслужений майстер спорту України». Іншою номінанткою на звання кращої у лютому була саночниця Наталія Якушенко.

Бойові мистецтва. У Рівному відбувся ІІ Міжнародний фестиваль козацьких бойових і традиційних мистецтв. Гостем фестивалю став представник Генерального консульства Республіки Польща консул Мирослав Яцонь. На фестиваль приїхали 150 спортовців із багатьох куточків України, котрі займаються Спасом та бойовим гопаком. Своїм виступом глядачів порадувала також команда білоруського бойового звичаю «Хорт» з Мінська. Участь брали спортовці віком від семи до тридцяти п’яти років.

Цього разу в рамках фестивалю вперше було проведено конкурс на кращий показовий виступ, в якому змагалися вісім з тринадцяти команд-учасниць. Перемогла у ньому Дніпропетровська федерація бойового гопака. Нагородою за перше місце, крім традиційного кубка, стала грошова премія — дві тисяч гривень.

Настільний теніс. Шість представників України візьмуть участь у чемпіонаті світу, який відбудеться у Японії. Про це стало відомо після того, як міжнародна федерація настільного тенісу визначила всіх учасників змагань, котрі відбудуться у Йокогамі з 28 квітня по 5 травня.

Україну представлятимуть Олександр Дідух, Коу Лей, Ярослав Жмуденко, Тетяна Сорочинська, Маргарита Песоцька, Анна Гапонова.