Головна мета братів Кличків завоювання всіх чемпіонських поясів у суперважкій вазі. Про це заявив на прес-конференції чемпіон світу WBC Віталій Кличко. «Багато хто хоче побачити двобій проти Миколи Валуєва. Цей бій буде дуже цікавий, адже Микола з його антропометричними даними занесений до книги рекордів Гіннесса. Для мене головна мета — його пояс чемпіона світу. Без пояса мені цей двобій нецікавий. Ми зробимо все, щоб він відбувся цього року», — наголосив Віталій Кличко.

За його словами, було б чудово, якби один із братів зустрівся з тимчасовим чемпіоном світу, а другий — з чинним, тобто з Русланом Чагаєвим і Миколою Валуєвим. «Нема нічого неможливого. На сьогодні ми перебуваємо в процесі переговорів, — сказав Віталій. — Але цьому перешкоджають багато політичних моментів». Також він повідомив, що переговори Володимира з Девідом Геєм наближаються до завершення. За кілька днів буде оголошено про місце і дату проведення двобою.

Крім того, чемпіон світу WBC розповів, що на сьогодні переговори з Ленноксом Льюїсом припинено. «Він наполягає на розподілі гонорару 70 на 30. Мене це, як чемпіона світу, не влаштовує. Я готовий ділити гонорар тільки порівну», — наголосив він.

Відповідаючи на запитання, скільки ще боїв вони мають намір провести, Віталій сказав, що не збирається ставити рекорди. Аматорам боксу залишилося побачити лише кілька боїв.