Перед завтрашньою зустріччю нашим читачам, мабуть, буде цікаво дізнатися, що про неї думають окремі гравці національної команди України.

Олександр Алієв:

— У складі збірної я ще ніколи не забивав. Дуже хотілося б зробити це у найближчому матчі. Неодмінно налаштовуватимемося на перемогу. Але й нічию з командою такого рівня можна вважати позитивним результатом.

Навіть важко виділити когось в англійській збірній —на кожній позиції грають великі футболісти.

Олексій Гай:

— Усі ланки англійської збірної дуже міцні. Мені особисто імпонує їхня середина поля. Гравці півзахисту агресивні, діють на високих швидкостях, індивідуально дуже добре підготовлені. Саме тому футболісти середини поля команди Англії у своїх клубах перебувають на провідних ролях. Потрібно налаштуватися на цей двобій, як на останній у кар’єрі. І забути про ставки у букмекерів або про оцінку своїх шансів.

Хочу похвалити англійських уболівальників. Вони дуже добре вміють підтримувати свою команду, живуть футболом. Але гравці збірної України не перший раз грають перед переповненими трибунами, тому нічого екстраординарного на «Вемблі» ми не побачимо...

Андрій Воронін:

— Збірна Англії — найсильніша в нашій групі. Це всі знають. Вона поки що не втратила жодного очка у відбірному циклі ЧС-2010. Майбутня гра стане особливою для всіх ще й тому, що відбудеться на «Вемблі». Треба дуже серйозно підготуватися до цього матчу, адже за кожну допущену помилку будемо покарані суперником.

Гадаю, саме англійці посядуть у нашій відбірній групі перше місце. Не найгіршим варіантом для збірної України вважаю нічию. Але не думаю, що нам варто закриватися в обороні, бо буде ще гірше. Треба зіграти так, щоб це була наша найкраща гра за останні роки. Необхідно повірити в себе і, найголовніше, не боятися суперника, прізвищ на футболках гравців збірної Англії й атмосфери на «Вемблі».

Потрібно не ховатися, а грати у свій футбол. Якщо ми закриємося і будемо грати від глухої оборони, то шансів навіть на нічию в нас буде обмаль. Збірна Англії дуже не любить, коли проти неї граєш у короткий пас — бігати без м’яча не любить жодна команда. То й спробуємо цим скористатися...