Рецепти благополуччя

Учора Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко зустрілася з послами країн «великої сімки», Головою делегації ЄК в Україні Ж. М. Пінту Тейшейрою, Головою місії МВФ в Україні Максом Альєром, Директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Мартіном Райзером та Директором ЄБРР в Україні Андре Куусвеком. Однією з основних тем розмови стало фінансове становище України, подальше співробітництво Києва з міжнародними фінансовими інституціями, обговорювалися також шляхи виходу з фінансово-економічної кризи. Про деталі та результат зустрічі читайте у наступному номері.

Вихід треба шукати разом

Учора Президент України Віктор Ющенко провів телефонні консультації з Головою Верховної Ради Володимиром Литвином, Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко, головою НБУ Володимиром Стельмахом та лідером опозиції Віктором Януковичем. Як повідомила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова, головні теми консультацій —шляхи реалізації газових домовленостей, досягнутих під час конференції у Брюсселі, виконання Україною умов для отримання другого траншу кредиту МВФ та ситуація в банківському секторі.

А першого квітня Президент Віктор Ющенко готовий виступити у парламенті зі щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України, у якому викладе своє бачення економічних, політичних і суспільних процесів у нашій державі.