У Сімферополі в Республіканській бібліотеці імені І. Франка лідер Партії регіонів провів виїзне засідання опозиційного уряду (досі він засідав лише в Києві), де пролунали загрози зупинити роботу уряду й Верховної Ради України вже наступного тижня.

У Російському академічному театрі імені Горького В. Янукович виступив на всекримських зборах депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів та взяв участь у мітингу на площі Леніна, який відбувся під гаслами негайної відставки В. Ющенка і Ю. Тимошенко, одночасного проведення дострокових президентських і парламентських виборів. Проте велелюдності «біло-блакитного» мітингу «під парасольками» заважав дощ. У натовпі лунали репліки учасників акції на кшталт: «У робочий день працювати треба, а не бути «прапороносцями», «Віктор Федорович пообіцяв через 100 днів підняти всю Україну, а не зміг підняти навіть Сімферополь».

Однопартійці відзначали, що Віктору Януковичу належить покласти край і кадровій війні, яка вже декілька місяців триває між двома таборами кримських регіоналів, один із яких уособлює Голова Верховної Ради АРК Анатолій Гриценко, а інший — глава республіканської парторганізації, народний депутат Василь Кисельов. Обидві непримиренні сторони апелюють до лідера партії та сподіваються, що саме В. Янукович зуміє поставити крапку в цьому затяжному конфлікті. За даними соціологів, кількість симпатиків В. Януковича на півострові зменшилась більш як удвічі.

Крим.