Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 21-й тур. 23 березня.

«Динамо» (Київ) — «Арсенал» (Київ). 3:0. 5 500 глядачів. Арбітр — Родіоненко (Луганськ). Голи: Кравець, 21, Алієв, 35, 71.

«Динамо» — 55 очок, «Шахтар» — 43, «Металіст» — 38, «Металург» (Донецьк), «Ворскла» — по 37, «Металург» (Запоріжжя) — 33, «Дніпро» — 29, «Карпати» — 28, «Зоря» — 24, «Кривбас» — 23, «Чорноморець», «Таврія», «Арсенал», — по 20, «Львів» — 15, «Іллічівець» — 13, «Харків» — 12.

Навіть за негоди (то дощ, то сніг) гра була досить жвавою і захопливою. Було забито багато м’ячів, що особливо подобається вболівальникам. Обидві команди, як то кажуть, не відбували номер.

Юрій Сьомін, тренер «Динамо»:

Сьогоднішня зустріч завершила березневий відтинок. Цей цикл ми провели досить добре, виконавши всі поставлені завдання. Сьогодні було трохи важко, бо останнім часом ми провели багато матчів. Саме з цієї причини були певні ротації у складі. Втім, окремі епізоди були привабливі.

— Наскільки серйозне ушкодження в Нінковича?

— Сподіваюся, що в нього просто забите місце, де недавно був перелом.

— Коли Олега Гусєва можна буде вважати гравцем основного складу?

— А він і є таким. Маємо групу з 20 футболістів, котрі можуть вважати себе такими. Тим більше, що в матчах із запорізьким «Металургом» і «Металістом» саме гравці, які вийшли в другому таймі, переламали хід боротьби.

— Скільки футболістів залишиться у вашому розпорядженні після того, як роз’їдуться всі «збірники»?

Дюжина. Після цієї зустрічі вони матимуть три вихідні. А відновимо роботу з 27 березня.

Олександр Заваров, тренер «Арсеналу»:

— «Динамо» не потребує додаткових характеристик, особливо зараз, коли команда на ходу. Бажаю їй так виступати й надалі, особливо на міжнародній арені. Сьогодні ми зробили все, на що здатні. Гадаю, посилатися на погоду немає рації. Головна причина поразки, як на мене, у тому, що зіграли не так успішно, як у попередніх матчах. На жаль, через дощі й сніг змушені були тренуватися по коліно в багнюці. За таких умов важко гострити майстерність і прогресувати. Результатом я не задоволений, а грою — більш-менш. Звичайно, ми хотіли взяти очки в цій зустрічі. Але наше головне завдання — брати їх в іграх з командами нашого рівня.

— Ви — один із небагатьох українських футболістів, котрі виступали у Франції. Як оцінюєте суперників «Динамо» і «Шахтаря» у Кубку УЄФА?

— Судячи з того, в якій формі перебувають наші гранди, вони повинні виходити до півфіналу. З «Марселем» буде трохи складніше. А от «ПСЖ» не вистачає стабільності у грі. Однак я зовсім не раджу виходити на ці матчі із шапкозакидацьким настроєм — необхідно викладатися на всі сто відсотків...