Бокс. Відбулася прес-конференція чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Віталія Кличка, який у суботу в Штутгарті (Німеччина) зустрінеться з обов’язковим претендентом на цей титул кубинцем Гуаном Карлосом Гомесом.

— Я готовий і впевнений у своїх силах на сто відсотків, — підкреслив чемпіон. — Під час тренувального процесу в мене, слава Богу, не було травм. Останнім часом чув багато заяв із табору Гомеса, і все, що я можу сказати, — нехай вони мріють.

Гомес казав, що в нього був найважчий підготовчий процес у кар’єрі. Можу пообіцяти йому найважчий бій у його житті. Вважаю, що мій суперник — чудовий боксер з чудовою технікою. І це він демонстрував у першій важкій вазі. Але суперважковаговики — це дещо інше. Я покажу йому. То буде урок. Щоправда, він триватиме недовго, — відзначив чемпіон.

Тренер претендента Орландо Кельєр зі свого боку сказав:

— Бачив тренування Віталія в засніжених горах. Не розумію, навіщо він це робив. Ми збираємося боксувати, а не в сніжки грати. Привіт, Фрице! Чим ви там займалися?

Фриц Здунек, тренер українця, на провокацію не піддався:

— Ми провели тренування на 110 відсотків. Це буде гарна битва, але її виграє Віталій.

Гуан Карлос Гомес веселий настрій свого наставника не підтримав:

— Мені добре в Німеччині. Як удома. Я відмінно підготувався і зроблю все, щоб у суботу піти з рингу чемпіоном.

Директор Klіtschko Management Group Берндт Бенте додав, що в суботу на арені Hanns-Martіn-Schleyer-Halle очікується аншлаг, повідомляє офіційний сайт братів Кличків.