ЦСКА (Росія, Москва) — «Шахтар» (Україна, Донецьк). 1:0. Гол: Вагнер, 50 (п).

ЦСКА: Акінфєєв, Шемберас, Ігнашевич, Олексій Березуцький, Вагнер, Красич (Калоуда, 89) , Жирков (Еркін, 71), Василь Березуцький, Рахімич (Мамаєв, 46), Щенніков, Дзагоєв. Тренер — Зіко.

«Шахтар»: П’ятов, Срна, Чигринський, Іщенко, Рац, Гюбшман, Дуляй, Фернандіньо, Жадсон (Гай, 85), Ілсіньо (Вілліан, 67), Адріано (Морено, 73). Тренер — Мірча Луческу.

Попереджено: Чигринського, 17, Фернандіньо, 26, Іщенка, 36, Вагнера, 38, Мамаєва, 63, Жиркова, 66.

Арбітр — Ніколя Ріццолі (Італія).

Москва. Стадіон «Лужники». 20 000 глядачів. Мінус 2 градуси.

— Ми сьогодні не заслужили поразки, бо грали не гірше за ЦСКА, — сказав після зустрічі Мірча Луческу. — Почали добре, могли відразу забити. Армійці грали дуже прагматично.

Стосовно пенальті, то мені важко коментувати його обгрунтованість. Я перебував далеко від епізоду, але те, що була помилка нашого оборонця — це однозначно. У карному майданчику було не так багато гравців суперника. Якщо б навіть Красич зумів подати, це було б не так небезпечно.

Вагнер — неперевершений виконавець. Іщенко, граючи з ним, припустився багатьох помилок, бо йому бракує досвіду. Утім, у цілому, я задоволений тим, як діяли сьогодні центральні оборонці. Це при тому, що їм протистояв форвард екстра-класу. У нашого бразильця Адріано немає такого дриблінга, у нього робоча тільки права нога, а «армієць» б’є з обох. У тому моменті, коли Адріано намагався підлаштовуватися під праву, Вагнер би забив.

Добре зіграли два наших опорні хавбеки, які перекрили центральну зону. Але я очікував більшої агресії в атаці. Дома атакуватимемо, намагатимемося відіграти різницю в рахунку. Перебуватимемо в інших умовах, на іншому полі, природному.

Не сподобалися ті, хто вийшов на заміну. Напевно, вони психологічно не були готові до гри, їм було дуже важко адаптуватися до такого поля.