Хто підтримуватиме «Шахтар»

Футбол. Майже 300 чоловік підтримають «Шахтар» у сьогоднішньому матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА з ЦСКА в Москві, повідомляє офіційний сайт «Шахтаря». Уболівальники вирушили до столиці Росії на комфортабельних автобусах. Із них 120 — члени офіційного фан-клуба ФК «Шахтар», решта —представники інших фан-організацій.

Московський матч «армійців» обслуговуватиме бригада арбітрів з Італії. На поле стадіону «Лужники» команди виведе Ніколя Ріццолі. На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Ренато Фавєрані і Андреа Стефані. Четвертим рефері призначено Андреа Ромео, а проінспектує матч суддівський спостерігач УЄФА Андреас Шлухтер із Швейцарії.

Знайомі все обличчя

Сьогодні матч Кубка УЄФА відбудеться і в Києві. Харків’яни прилетіли до столиці нашої країни вчора перед обідом і розмістилися в готелі «Опера». На стадіоні імені Валерія Лобановського відбулася передматчева прес-конференція Мирона Маркевича. А потім його підопічні на полі цієї арени провели тренування. За традицією, протягом перших 15 хвилин представникам ЗМІ дозволили спостерігати за роботою «Металіста».

Динамівці готувалися на своїй базі у Кончі-Заспі. Там вони тренувалися (почали о 17.30). А їхній наставник Юрій Сьомін спілкувався з журналістами.

— Не набридне за короткий період стільки раз грати з одним і тим само суперником? — запитали оборонця «Динамо» Тараса Михалика.

— Ні, в нас завдання одне — пройти до чвертьфіналу. В чемпіонаті, слава Богу, вдалося перемогти. Тепер спробуємо обіграти харків’ян і в Кубку УЄФА. «Металіст» — дуже хороша команда. Нам доведеться важко.

Матч «Динамо» з «Металістом», який розпочнеться сьогодні о 19.00, обслуговуватиме англійська бригада арбітрів на чолі з 44-річним Майклом Райлі. Лайнсмени — Могаммед Матадар і Філіп Шарп. Резервний арбітр —Стюарт Еттвелл. Роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач Ян Фасунг із Словаччини.