Минулої п’ятниці тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін та його підопічні — Олександр Алієв, Артем Мілевський і Артем Кравець — побували в дитячому будинку «Сонечко» у Василькові.

Спершу гостям запропонували невелику екскурсію дитячим закладом, вони ознайомилися з умовами, в яких живе і вчиться дітвора. До речі, юні вихованці охоче познайомили кумирів зі своїм побутом і показали їм плакати, присв’ячені улюбленій команді, котрі розвісили на стінах. Побували тренер і гравці також у спортивному залі, де проводить тренування місцева футбольна команда. До речі, вона протягом двох років поспіль посідає перше місце у змаганнях серед команд шкіл-інтернатів і дитячих будинків Київської області.

Під час невимушеного спілкування Юрій Павлович звернув увагу на випускників дитячого будинку «Сонечко», фотографії яких були розміщені на стенді. Директор закладу розповіла, що деякі з них навчаються у вищих навчальних закладах, інші встигли вже створити власні сім’ї.

Після екскурсії всі зібралися в актовому залі. Тут діти дістали унікальну можливість поставити своїм гостям питання, що цікавили їх. За кожне запитання давали приз — м’яч, динамівську футболку, щорічник, енциклопедію ФК «Динамо» або свіжий номер клубного журналу. Під кінець зустрічі настав час для головного подарунка, який вручив Юрій Сьомін, — великого плазмового телевізора. Його відразу вирішили поставити в кімнаті у хлопців з футбольної команди. Завершилася зустріч традиційними «фото на пам’ять» і автограф-сесією.

На знімку: Юрій Сьомін спілкується з вихованками «Сонечка».