Пішов із життя відомий державний, громадський та спортивний діяч України Кулик Володимир Васильович.

Обіймаючи високі комсомольські, партійні, державні, профспілкові та спортивні посади, він завжди був палким патріотом Батьківщини, шанувальником української історії та культури, приділяв велику увагу покращенню умов життя та здоров’я людей.

Кулик В. В. народився у 1930 році на Львівщині, де провів шкільні роки. Після закінчення Львівського державного педагогічного університету багато років працював на виборній, комсомольській, партійній та профспілковій роботі, віддаючи свій яскравий організаторський талант патріотичному та фізичному вихованню молоді.

Навічно вписано в історію українського спорту ім’я Володимира Васильовича Кулика як одного з організаторів становлення та розвитку фізичної культури і спорту в Україні. Понад 8 років він очолював Раду Союзу спортивних товариств і організацій України. Він — заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Велика роль Володимира Васильовича у створенні Національного олімпійського комітету України. Він почесний член НОК України, нагороджений найвищою нагородою України — Орденом Міжнародного олімпійського комітету, один з організаторів та активний учасник розвитку ветеранського руху у сфері фізичної культури і спорту.

Рішенням Ради ветеранів фізичної культури і спорту при Мінсім’ямолодьспорті та НОК України від 10 лютого 2009 року Кулика Володимира Васильовича посмертно занесено до складу Ради як почесного члена Ради ветеранів фізичної культури і спорту України.

Пам’ять про палкого патріота нашої держави назавжди залишається у серцях всіх, хто знав Володимира Васильовича і працював з ним разом.

За дорученням Ради ветеранів фізичної культури і спорту при Мінсім’ямолодьспорті Михайло БАКА.