«Є альтернатива: або ухвалюється рішення про те, що Партія регіонів формує уряд, достойне місце в якому може займати Блок Юлії Тимошенко, або треба проводити дострокові вибори, які дали б відповідь, якій політичній силі українці можуть сьогодні довірити вихід із тієї складної ситуації, в якій ми опинились», — заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Лавринович в ексклюзивному інтерв’ю інформаційній агенції «Інтермедіаконсалтінг», коментуючи ймовірні шляхи виходу України з тотальної кризи.

За його словами, Партія регіонів сьогодні веде мову про дострокові вибори як про об’єктивний інструмент виходу з кризи, в якій опинилася країна. На переконання О. Лавриновича, «нинішній державний менеджмент не може впоратися з дуже швидко прогресуючою кризою. Це очевидно. Тому державний менеджмент потрібно міняти. Якнайскоріший інструмент для зміни державного менеджменту — дострокові вибори».

Водночас відомий політик зазначив, що «Партія регіонів готова чітко і ясно показати людям ті пропозиції, відповідно до яких партія працюватиме далі задля відновлення української економіки і створення гідних умов життя». Для того, щоб переконатися в цьому, наголосив О. Лавринович, «достатньо пригадати періоди роботи з 2000 до 2004 рік, та нетривалий час з 2006 до 2007 року, поки ми були при владі» і додав: «Просто подивіться на результати нашої роботи і порівняйте з тим, що було до і після того».

Прес-служба Першого заступника Голови Верховної Ради України.