Футбол. Трансляція матчу 1/16 фіналу Кубка УЄФА, в якому генуезька «Сампдорія» прийматиме харківський «Металіст», відбудеться на каналі «Перший Національний». Початок трансляції з Італії сьогодні о 21.45. А матч «Динамо» (Київ)—«Валенсія» можна подивитись на каналі «Інтер» починаючи з 18.50.

Контрольні матчі. «Карпати» (Україна, Львів)—«Москва» (Росія). 3:2. Голи: Вукич, 9, Маренич, 19, Худоб’як, 57, 81, Кузнецов, 90 + 1.

«Карпати»: Новак, Кобін, Мілошевич, Тубич, Ощипко, Ткачук (Пшеничних, 86), Худоб’як, Гурулі (Голодюк, 58), Кожанов, Кузнецов, Кополовець (Зеньов, 69).

«Москва»: Гаврилов, Іонов, Йоп (Васянович, 46), Григалава (Окоронкво, 46), Луканченков, Шешуков (Ребко, 58), Ставпець, Тарасов (Крунич, 58), Голишев, Вукич (Стрелков, 46), Маренич (Голубов, 58).

«Іллічівець» (Україна, Маріуполь)—«Тирасполь» (Молдова). 1:0. Гол: Воробей, 38.

«Іллічівець»: Шуховцев, Нефедов, Мельник В., Чучман, Камдем (Савін, 46), Кривошеєнко, Оберемко, Кашевський, Ситник, Воробей, Беганський. На заміни також вийшли Отрок, Соляник, Ліма.

Біатлон. Пйонгчанге (Корея). Чемпіонат світу. Чоловіки. Індивідуальні перегони на 20 км. 1. Бйорндален (Норвегія). 2. Штефан (Німеччина) 3. Фак (Хорватія) ... 8. Дериземля (Україна). Оле Ейнар Бйорндален завоював третю золоту медаль на чемпіонаті світу-2009 і тринадцяту (!) в кар’єрі.

Бокс. Пауза з підписанням контракту на бій між чемпіонами світу за версіями ІBF, WBO та ІBO Володимиром Кличком та претендентом Девідом Геєм пов’язана з непрофесійним підходом з боку британської команди. Про це на власному сайті повідомив сам чемпіон.

«Основна проблема полягає в недостатньому професіоналізмі Девіда Гея та його представників. Гей ніяк не може визначитися з вимогами. Два тижні тому переговори зрушили з місця. Але на сьогоднішній день вони взагалі зупинені. Якщо Гей і надалі чинитиме так само, тоді ще два роки намагатиметься здобути шанс вийти на чемпіонській бій. Якщо не програє», — сказав Володимир.

За словами Кличка, в разі зриву бою з британцем він битиметься з Крісом Арреолою або знайде когось іншого.