Віталію Скобельському — 50!

Він вважає, що професійним журналістом став ще в школі, адже свій перший гонорар Віталій Скобельський одержав у... сьомому класі, коли й розпочав «кар’єру» юнкором новосанжарської районної газети «Червоний прапор».

І ось уже 20 років Віталій Скобельський живе і працює в Полтаві, де починав заступником редактора у районній газеті «Вісті», редагував газету «Цілком відверто», а останні 12 років пов’язані з «Полтавським вісником». Щоправда, була тут і «невелика перерва» — два роки Віталій працював власним кореспондентом «Голосу України» у Полтавській області. До речі, саме цей час він вважає досить плідним у власній творчій біографії, а читачам нашої газети він запам’ятався ще й як постійний автор «Веселого куреня». До речі, Віталій Скобельський як письменник-гуморист добре знаний далеко за межами Полтавщини, адже його усмішки друкувалися і в «Перці» та «Крокодиле», є вони і в репертуарі багатьох українських виконавців. Гуморески виходили й окремими збірками, одна з яких — «Полтавські історійки» — свого часу була визнана кращим гумористичним виданням року на Полтавщині.

Уже майже два роки Віталій Скобельський очолює редакційний колектив газети «Полтавський вісник» — одного з найпопулярніших в регіоні видань. І хоч тепер, як сам зізнається, йому не до сміху, та в ювілейний для себе рік таки планує видати чергову збірку гумору, яка так і називатиметься — «Коли редактор сміється».

Щиро вітаючи колегу з першим п’ятдесятиріччям, ми бажаємо йому й надалі творчого оптимізму, добра та здоров’я — нехай редактор «Полтавського вісника», й справді, краще частіше сміється. Адже це означатиме, що і в його житті, і в житті колективу редакції все гаразд.

З ювілеєм!