Футбол. Малхаз Асатіані радий, що знову є гравцем київського «Динамо». Про це він заявив в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

«Звичайно, на бажання повернутися до клубу вплинули ті півроку, які я провів у «Динамо». Мені було дуже приємно працювати в такому знаменитому і дружному колективі. З партнерами швидко знайшов спільну мову. Та й Юрій Павлович добре знає мої можливості. Після закінчення попереднього терміну оренди я сам хотів продовжити його, але виникли певні проблеми».

Зараз угоду підписано на вигідних для обох сторін умовах. З Асатіані підписано орендний контракт до кінця травня 2009 року.

Хіддінк не проти

Тренер збірної Росії з футболу, нідерландський фахівець Гус Хіддінк веде переговори з «Челсі» про заміщення до кінця сезону вакантної позиції головного тренера англійської команди. Як відомо, президент і власник лондонців Роман Абрамович відправив у відставку Луїша Феліпе Сколарі, котрий 2002 року привів збірну Бразилії до перемоги в чемпіонаті світу.

Про стосунки з «Челсі» сам пан Хіддінк повідомив в ексклюзивному інтерв’ю агенції Рейтер. «Маю визнати, що зі збірною Росії і «Челсі» склалася суперечлива ситуація. Можна сказати, виняткова. Я б відмовив будь-якому іншому клубу, за винятком «Челсі». Оскільки у мене особливі відносини з власником клубу. Тому я б хотів допомогти цій команді у важкій ситуації».