Підтримуватимуть підприємців, які не скорочуватимуть працівників

Державна адміністрація Кам’янець-Подільського району звернулася до місцевих підприємців із закликом не скорочувати людей. Адже за кожним працівником стоять родини. У районному центрі зайнятості тільки в січні зареєструвалося 252 особи, а статус безробітного вже мають 2362 чоловік.

Впливати на тих, хто не почує заклик в адміністрації, збираються зустрічним нерозумінням. Адже влада часто сприяла підприємцям. А нині підтримуватимуть наcамперед тих, хто думає не тільки про власне збагачення.

Вл. інф.

Причиною нещасть став чадний газ

Кілька днів пролежали мертвими в приватному будинку в райцентрі Ємільчине 54-річний батько та його 28-річний син. Тіла виявили після того, як близькі люди, котрі ніяк не могли зв’язатися з ними, вдарили на сполох і звернулися до правоохоронців. З’ясувалося, чоловіки загинули від отруєння чадним газом.

Більше пощастило родині з чотирьох осіб у Житомирі. Тут уночі раптово стало зле 12-річному синові. Лікарі «швидкої» констатували отруєння чадним газом. Та до реанімації довелося везти вже всіх членів родини. Причиною отруєння була так звана бездимна газова колонка, встановлена без дозволу і з грубими порушеннями.

Вл. інф.