Так назвав свою персональну виставку голова  Національної спілки фотохудожників Микола Іващенко (на знімку). Вона присвячена 50-річному ювілею автора

В експозиції представлено фотознімки з багатьох країн світу. Всі вони незвично великого формату, що по-особливому сприймається глядачами і вражає їх. Та крім формату фотопраці ювіляра яскраво свідчать про тонке сприйняття ним стану природи, кольору, світла, руху повітря. В них уміння фотомитця миттю «схопити» і зафіксувати все, що враз може помінятися, зникнути, і тоді прекрасні картини й образи житимуть тільки в його уяві.

М. Іващенко разом зі своїми незмінними друзями-фотоапаратами і величезним об’єктивом побував у багатьох країнах світу. Він учасник і призер низки міжнародних фотоконкурсів, колективних виставок журналу «Екзо», призер виставки журналу «Америкен фото». Його праці демонструються у фотосалонах під егідою Міжнародної федерації фотомистецтва (ФІАП).

Нинішня фотовиставка М. Іващенка щойно відкрита у новому виставковому залі по вул. Костянтинівській, 37-а. Той, хто побуває на ній, не пошкодує.

Фото автора.