Молодий музичний гурт «Lama» випустив декілька нових відеокліпів та музичний альбом «Світло і тінь», що вже завоював серця прихильників.

Гурт «Lama» створено 2005 року Наталкою Дзеньків (на знімку) і Віталієм Телезиним. Назва команди виникла в Наталки, як вона сама стверджує, у снах: снився лисий монах і промовляв лише одне слово: «Lama...». Наталя любить містику. До цього спонукає її походження — напівіндіанське, напівгуцульське, про що свідчить смагляве лице та смолянисте волосся. Перший гурт, в якому працювала Дзеньків, в Івано-Франківську, на її малій батьківщині, звався «Магія». На лівій руці в неї великий чорний перстень, з яким вона ніколи не розлучається.

Лідерка гурту «Lama» має сильний характер. Вона не вважає себе зіркою, а свою роботу шоу-бізнесом. Пісні Наталки не є одноденками, майже кожен твір — хіт. Сюжети пісень — це не враження від чужих історій, а черпаються із власного життя артистів. Тому за «прокрутку» кліпів на телебаченні гурт не платить коштів, що пояснюється високою якістю продукту.

Про славу Наталка та її друзі не мріють, вони не збираються змінюватись під моду, що панує у вітчизняній музиці.