Учетверте зірвано засідання сесії міськради Сімферополя.

«Голова міськради свідомо йде на зрив сесії через сварку з однопартійцями-регіоналами, переконані депутати. Унаслідок цього досі не прийнято міський бюджет.

Ситуація спричинила незадоволення широких верств населення, яке вже відчуло складності з невиплатою бюджетних коштів і боїться в лютому масово залишитися без зарплат, якщо міський бюджет депутати не ухвалять найближчим часом.

Як і аналітики, сімферопольці переконані: «регіонали воюють між собою за право розпоряджатися землею міста, переживають розкол і переділ сфер впливу». Разом з активістами різних громадських організацій вони щодня мітингують біля стін міськради з вимогами визнати вибори міського голови у 2006 році недійсними та відправити градоначальника у відставку.

...Зупинити роботу сесій і не розглядати бюджет нинішнього року вирішили й депутати Сімферопольської райради. У такий спосіб вони хочуть звернути увагу Президента на своє вересневе рішення про недовіру голові Сімферопольської райдержадміністрації Віктору Павлову. За це проголосували більшість депутатів, які звинувачують В. Павлова у невиконанні рішень сесії та в тому, що він «віддавав необгрунтовані й незаконні розпорядження про зміну цільового призначення сільгоспземель, що призвело до збільшення тіньового ринку землі і до корупції». Депутати надіслали звернення до Президента України з проханням задовольнити їх вимогу і призначити виконуючим обов’язки глави РДА першого заступника голови Сімферопольської райдержадміністрації.

Крим.