Політрада ВО «Свобода» ухвалила низку кадрових та організаційних рішень за результатами участі об’єднання в Революції гідності, президентській кампанії і роботи в органах місцевого самоврядування. «Це найбільше партійне очищення: за дії, що призвели до зниження іміджу партії, антипартійну діяльність виключити з лав об’єднання 988 осіб, серед них три депутати обласних рад та 23 депутати районних і міських рад», — написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник голови ВО «Свобода», народний депутат Юрій Сиротюк.

Політрада також підтримала резолюцію Всеукраїнської конференції ВО «Свобода», у якій, зокрема, керівним органам партії рекомендується модернізувати структуру управління партією, провести за підсумками виборчої кампанії персональні кадрові зміни у вертикалі партійного керівництва, вжити заходів з розбудови осередків місцевих партійних організацій та нарощування чисельності членства, а партійному судові здійснювати жорсткий контроль та профілактику можливих проявів корупції і політичної колаборації з боку представників партії у різних органах влади.

Крім того, партійна конференція рекомендувала визначити пріоритетом максимальне залучення людських і матеріальних партійних ресурсів для боротьби з російською агресією.

Як повідомив Ю. Сиротюк, вже у вівторок в район проведення антитерористичної операції «Свобода» відправила черговий десятитонний вантаж із провізією та амуніцією. «Уже вкотре відправляємо допомогу нашим побратимам та військовим, які ведуть боротьбу із російським окупантом. Цього разу також передамо продовольство й мешканцям ще донедавна окупованих російськими терористами населених пунктів Донбасу», — сказав свободівець.