Бокс. Бій українського чемпіона WBA у першій напівсередній вазі Андрія Котельника з обов’язковим претендентом аргентинцем Рене Майданою буде надзвичайно важким для українця. Про це перед поєдинком, котрий відбудеться 7 лютого у місті Росток (Німеччина), заявив тренер нашого боксера Міхаель Тімм.

«Андрій має серйозний намір зберегти пояс, незважаючи на те, що проти нього на ринг вийде боксер, на рахунку якого 24 перемоги нокаутом у 25 боях. Ми дуже добре знаємо його, зокрема і тому, що Майдана виступає за Спортлайт Боксинг, дочірню фірму нашого клубу. Думаю, що перед нами стоїть непросте завдання. Проте чим складніше завдання, тим інтенсивніше Андрій знаходить внутрішні резерви. Він дуже цілеспрямований спортовець, багато років працював над завоюванням чемпіонського титулу».

За словами тренера, перевагою його підопічного є багатий досвід 12-раундових поєдинків. «У Котельника більше шансів пройти всю дистанцію. Андрій також швидший за свого суперника. Проте ми не знаємо, наскільки вправний Майдана тепер, у якій він формі. Головне, щоб Андрій пропускав якнайменше ударів. У Майдани дуже важка рука для першої напівсередньої ваги. Проте в цій ваговій категорії вирішальним може стати скоріш досвід 12-раундових боїв», — заявив тренер чемпіона.