Народний обранець Арсеній Яценюк під час своєї робочої поїздки до Одеси презентував громадський рух «Фронт змін». Він оголосив про намір перетворити громадський рух на політичну партію, де, за його словами, «не буде місця політичним колобкам». Депутат заявив, що не хоче вступати в якісь політичні блоки, бо, на його думку, в кожному з них доведеться йти на політичні поступки. Відповідаючи на запитання, чи балотуватиметься він на посаду Президента, Арсеній Яценюк сказав, що таке рішення їм ще не прийнято.

Арсеній Яценюк також зустрівся зі студентами і викладачами Одеського національного політехнічного університету і поклав квіти до монумента жертвам холокосту.

Незважаючи на щільний графік, він знайшов час, щоб зустрітися з мешканцями відомчого гуртожитку на вулиці Миколаївська дорога, 301. Днями в програмі «Свобода» на телеканалі «Інтер» до парламентарія звернулася жителька приморського міста з проханням про допомогу. В гуртожитку вже 240 днів немає електрики, води, опалення, не працюють каналізація, сміттєпровід. Будинок колись був власністю заводу «Одесасільмаш». У підприємства змінився власник, який, за словами колишніх працівників заводу сільськогосподарського машинобудування, став вживати активних заходів з їхнього виселення. Колись у гуртожитку проживали 112 родин. Нині їх залишилося тільки 12.

Арсеній Яценюк привіз із собою дизель-генераторну установку, яка забезпечила мешканців електроенергією. Він пообіцяв людям, що протягом трьох-чотирьох місяців їхні проблеми буде вирішено.

— На рівні центральної влади вже прийнято два закони, — сказав народний депутат. — Тепер необхідний діалог з людьми, котрі проживають у гуртожитках. Єдиний варіант розв’язання їхніх проблем — це будівництво дешевого соціального житла, однак політики «заговорили» цю тему.

Парламентарій домовився з мешканцями гуртожитку, що вони протягом найближчого часу підготують пакет документів з вимогами до власника гуртожитку. Зі свого боку, Арсеній Яценюк обіцяв ужити заходів, щоб ці вимоги було реалізовано.