2008 рік для багатьох школярів країни запам’ятається участю у виставці-конкурсі дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».

На Волині її організовує державне підприємство «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», яким керує А. Ханзерук. Щира вдячність йому за увагу й турботу про моральне, психічне та фізичне здоров’я підростаючого покоління. А ще мудрому і талановитому організатору виставки — Т. Баторевич, начальнику центру з питань стандартизації, науково-методичної та інформаційної діяльності ДП «Волиньстандартметрологія».

Дитячі роботи були представлені й оцінені у трьох номінаціях: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми — архітектори якісного світу» і «Кращий плакат на споживчу тематику» серед трьох вікових категорій (5—8, 9—12 та 13—17 років). Тішить, що учні міських та сільських шкіл області мають талант від Бога і, що важливо, можливість проявити цей талант, заявити про себе на всю країну.

Переможців конкурсу нагороджували в столиці. Представники регіонів не забудуть теплої атмосфери, гостинності, привітності й грандіозного концерту ровесників — обдарованих співаків, акторів, музикантів, танцюристів.

Юним художникам вручили дипломи Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики.

Олена ТРАЧУК,учитель образотворчого мистецтва.

с. Борочиче Горохівського району

Волинської області.