Футбол. Тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу оприлюднив завершальний план підготовки команди до другої половини сезону. 31 січня — спаринг із румунським клубом «Брашов». Потім «Шахтар» вирушить до Києва. 2 лютого на команду чекають у посольстві Великої Британії для виконання формальностей, пов’язаних з отриманням візи до цієї країни, на матч 1/16 Кубка УЄФА проти «Тоттенгема».

3—8 лютого донеччани готуватимуться вдома, на базі «Кірша». Гравці збірних вирушать до національних команд. Решта футболістів — до турецького міста Анталії, щоб провести завершальний збір, на якому заплановано 2—3 контрольні матчі. 12 лютого «Шахтар» має повернутися в Україну. А 19 лютого відбудеться зустріч з «Тоттенгемом» у Донецьку.

Невдача «Динамо»

Несподівано поразкою з великим рахунком завершився контрольний матч київського «Динамо» на тренувальному зборі в Іспанії. Хоча в другому таймі кияни мали перевагу, але не скористалися кількома моментами. І тут ще раз підтвердилася знайома істина: не забиваєш ти — заб’ють тобі.

«Динамо» (Київ) — «Легія» (Варшава). 0:4. Голи: Чініяма, 17, 66, Вентура, 53, Радович, 81. «Динамо» (перший тайм): Шовковський, Ель Каддурі, Михалик, Діакате, Бетао, Вукоєвич, Гіоане, Кравченко, Єременко, Мілевський, Бангура; (другий тайм): Богуш, Несмачний, Саблич, Юссуф, Допілка, Корреа, Шацьких, Чернат, Гусєв, Кравець, Ярмоленко.

До речі, суперник динамівців після першої половини чемпіонату Польщі ділить із клубом «Лех» 1—2 місця (по 36 очок).