Хокей. Відкритий чемпіонат Росії. Вища ліга. Дивізіон «Захід». «Сокіл» (Київ) — ВМФ (Санкт-Петербург). 2:1 (2:1, 0:0, 0:0). «Дмитров» — 120 очок, «Сокіл» —118, «Рись» (Подольськ) — 108, МХК «Крилья Совєтов» (Москва) — 104, «Рязань» — 85, «Капітан» (Ступіно) — 80, «Бєлгород» — 60, «Липецьк» — 53, «Кристал» (Електросталь) — 47, «Крилья Совєтов» (Москва), ВМФ — по 45, «Титан» (Клин) — 35. Усі команди зіграли по 50 матчів.

Теніс. Мельбурн. Відкритий чемпіонат Австралії. Альона та Катерина Бондаренко здобули перемоги у стартових матчах одиночного розряду. Справжній сюрприз піднесла Катя, котра вибила з боротьби в першому колі 9-у сіяну Агнешку Радванську з Польщі (у світовому рейтингу WTA Радванська посідає 10-е місце). Поєдинок українки проти торішньої чвертьфіналістки чемпіонату Австралії й Уимблдона тривав три сети і завершився перемогою Катерини 7:6 (7), 4:6, 6:1. Переможну естафету від сестри прийняла Альона, котра також у трьох сетах (5:7, 6:3, 6:2) переграла австралійку Оливію Роговську.

Бокс. Стало відоме місце проведення бою між чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком і обов’язковим претендентом на цей титул Гуаном Карлосом Гомесом. Як повідомляє агентство Рейтер з посиланням на менеджерів українця, поєдинок відбудеться 21 березня в Штутгарті (Німеччина). Очікується, що в разі перемоги над кубинцем, котрий зазнав лише однієї поразки в 46 зустрічах на професіональному ринзі, Кличко зустрінеться із британцем Девідом Геєм, котрий кинув виклик українцеві.

Футбол. У вівторок, 20 січня, в продаж надійшли квитки на матч-відповідь 1/16 фіналу Кубка УЄФА «Металіст» — «Сампдорія», що пройде 26 лютого. Найдешевший квиток коштує 40 гривень, найдрожчий — 300.

* * *

Оборонець клубу «Чукарічкі» і молодіжної збірної Сербії Томіслав Пайович, що знаходився в київському «Динамо» на перегляді, залишив розташування команди в Марбельї і повернувся на батьківщину, повідомляє офіційний сайт клубу. Томіслав протягом десяти днів тренувався в складі «Динамо», зіграв у контрольному матчі. Досягнуто домовленість, що селекціонери київського клубу продовжать стежити за виступами футболіста в Сербії.

Також на перегляді в столичному колективі знаходиться оборонець національної збірної Білорусії Дмитро Верховцов. Рішення стосовно цього футболіста тренерський штаб киян ухвалить після завершення збору в Іспанії.