Депутатська фракція комуністів у Верховній Раді України, Президія ЦК Компартії України щиро поздоровляють із 60-річним ювілеєм Олексія Васильовича Бабуріна — народного депутата України чотирьох скликань, члена Президії ЦК Компартії України, першого секретаря Запорізького обкому КПУ.

Після закінчення Дніпропетровського хіміко-технічного інституту і служби в лавах Радянської Армії його життя із 1973 року пов’язане із Запорізьким автозаводом «Комунар» (нині — ВАТ «АвтоЗАЗ»), де він працював майстром, заступником начальника цеху, першим заступником комерційного директора.

Свою напружену трудову діяльність Олексій Васильович присвячує не тільки виробництву, а й життєвим соціальним питанням, протягом десяти років працює секретарем парткому автозаводу, завоював авторитет і повагу як у рідному колективі, так і у жителів Запоріжжя.

Олексій Васильович є народним депутатом України з 1998 року, працював у Комітеті Верховної Ради у закордонних справах, у Комітеті з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій, у Верховній Раді нинішнього скликання є членом Комітету з питань транспорту і зв’язку. На всіх цих ділянках він вніс багато законопроектів, депутатських звернень і пропозицій, спрямованих на зміцнення Української держави, розвиток вітчизняної економіки, захист вітчизняних споживачів, конституційних прав і вимог простої людини.

Комуністи Запорізької області обирають Олексія Васильовича Бабуріна першим секретарем обкому Компартії України. Його також обирають членом Президії Центрального Комітету Компартії України.

Разом зі своєю коханою дружиною Асею Степанівною Олексій Васильович виховав двох синів Дмитрія і Олексія, донечку Таню. І всі разом виховують онуків Яромира, Аліну і Софію.

Так що нинішній ювілей — то велике свято для цієї дружної сім’ї, як і для всіх, хто знає Олексія Васильовича.

Бажаємо Вам, дорогий Олексію Васильовичу, нових успіхів у Вашій активній діяльності на благо рідного народу і держави, на благо Комуністичної партії, бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, довгих років життя.

З ювілеєм Вас, товаришу Бабурін!

Депутатська фракція комуністів у Верховній Раді України, Президія Центрального Комітету Компартії України.