Боронити Правду і Справедливість

Дорогі мої земляки, працьовиті патріоти України!

Сердечно поздоровляю Вас із Різдвом Христовим і Новим 2009 роком!

Рік, що минає, увійде в історію не лише нашої країни, а й усього людства як початок періоду великого перегрівання. Перегрівається наша планета, тануть тисячолітні льодовики — й піднімається рівень води на планеті. Перегрівається економіка, тануть гроші — й піднімається рівень безробіття та інфляції. Перегрівається психіка деяких націй і спільнот, тане віра у здібність людини опанувати свої хибні пристрасті — й піднімається дух зла, злочинності, тероризму.

Для нас, громадян України, високосний 2008 рік також був сповнений загострень, протистоянь, конфліктів, суперечливих і, нерідко, неправдивих слів і неправдивих дій.

Увесь світ спостерігав, як всебічно гальмувалась, а часом цілком блокувалася робота уряду. Зокрема, повністю була заблокована програма «Український прорив», а потім і робота Верховної Ради. Нинішній безпрецедентний обвал гривні, курс якої впав мало не вдвічі, — це афера з того ж ряду...

Тому рік 2009-й стане роком великого випробовування. Кожному з нас треба буде дати чітку відповідь на принципове запитання: «Що ти можеш конкретно зробити для відстоювання Правди і Справедливості?». Може так статися, що відповідь на це запитання треба буде дати вже першого місяця весни.

Саме із цим усвідомленням обов’язку боронити Правду і Справедливість ми вступаємо в Новий 2009 рік, несучи в наших серцях щиру подяку всім, хто любов до Батьківщини підтверджує конкретними добрими справами.

Бажаю Вам, дорогі мої земляки, здоров’я, щастя і всілякого благополуччя в родинах, Божого благословення на всі добрі справи і успіхів у будівництві справедливої Української держави.

Щиро Ваш Віталій КОРЖ,народний депутат України, фракція БЮТ.

Це нам, молоді, під силу

Всеукраїнська громадська організація Ліга молоді України «Молода сила» щиро й сердечно вітає українські родини і насамперед їхнє майбутнє — молоде покоління — з Новим 2009 роком!

Хай усі негаразди відійдуть у минуле, хай щастя і доля, здоров’я й надія поселяться в кожній сім’ї.

І пам’ятаймо, що будь-які труднощі під силу здолати об’єднаній силі, юнакам та дівчатам, що пліч-о-пліч торують свій шлях у житті.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Зіновій ЧЕРПІЦЬКИЙ,голова Ліги молоді України«Молода сила».