Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє!

Дорогий український народе! Шановні співвітчизники!

Сердечно вітаю вас з Новим 2009 роком.

Рік, який відходить в історію, був бурхливим і багатим на події. Це був рік наполегливої праці кожного з нас, рік, який об’єднав націю в радості святкування 1020-ліття хрещення Русі і в скорботі за жертвами голодомору. Він позначився успіхами України на міжнародній арені. Перед нами відкрилися нові перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції, ми стали повноправними членами Світової організації торгівлі. Наші спортсмени примножили славу України на Олімпійських та Параолімпійських іграх у Пекіні. Водночас це був рік складних колізій у внутрішньополітичному житті країни та початку світової економічної й фінансової кризи, негативний вплив якої відчули більшість українців.

Упевнений, що виклики, які постали перед усіма нами, згуртують суспільство, змусять політиків усвідомити свою відповідальність перед народом і об’єднати зусилля заради спільного блага й благополуччя України.

Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Переконаний, що разом ми переборемо труднощі й проблеми. Вірмо у свої сили, будьмо солідарні, єднаймося — і наступний рік справдить наші сподівання.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, миру, злагоди, успіхів і здобутків у житті та в праці.

Нехай новорічне свято принесе радість у кожен український дім.

Віктор ЮЩЕНКО, Президент України.

Хай панують мир, злагода і любов

Шановні громадяни України, дорогі співвітчизники!

Від усього серця вітаю вас з радісними й чарівними святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Це — всіма нами з дитинства улюблені дні, наповнені світлом свята спільного щастя, веселощів, очікування дива й казки, надії та злагоди, душевного тепла, яким хочеться поділитися з ближнім.

Минулий 2008 рік був непростим, насиченим на події та несподіванки, передусім у суспільно-політичному житті країни, левова частка яких була негативними і принесла розчарування та невизначеність.

Попри труднощі сьогодення, я глибоко переконаний, що цей рік був прожитий недарма. Вірю, що всі негаразди, які спіткали українське суспільство протягом року, були тимчасовими, і ми обов’язково подолаємо їх разом з вами, мої шановні співвітчизники!

Нехай смуток, невдачі та негоди залишаться у старому році.

Напередодні Нового року зазвичай загадують бажання і вірять, що вони обов’язково здійсняться, чого я вам від усієї душі бажаю! Великого людського щастя вам, міцного здоров’я, добра, радості, наснаги, вірних друзів поруч.

Нехай прийдешній рік виправдає ваші найкращі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Хай панують у ваших домівках мир, злагода й любов. З Новим роком та Різдвом Христовим!

Сергій МІЩЕНКО, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко.

Вітаємо всіх патріотів України

з 10-річчям утворення Патріотичної партії України

та з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

Бажаємо вагомих успіхів та яскравих звершень у реалізації всіх планів і задумів на ниві об’єднання всіх патріотів України і розбудові європейської держави, де кожна людина є цінністю, а добробут кожного є мета держави.

З нагоди свята прийміть побажання міцного здоров’я, оптимізму, наснаги та творчих здобутків.

Микола Габер,голова Патріотичної партії України.