Бокс. Маннгейм (Німеччина). SAP-Арена. Володимир Кличко захистив свої титули ІBF, WBO та ІBO у важкій вазі, нокаутувавши екс-чемпіона американця Гасима Рахмана. У сьомому раунді рефері зупинив бій і присудив перемогу українцеві технічним нокаутом.

Кличко заволодів перевагою із самого початку, успішно провівши серію джебів. Натомість Рахман намагався реалізувати перевагу в довжині рук. Либонь, він сподівався повторити свій успіх 2001 року в поєдинку проти британського суперчемпіона Леннокса Льюїса. Але в американського боксера цього разу нічого не вийшло. У шостому раунді після серії лівих хуків Кличко-молодший відправив Рахмана в нокдаун, а вже в сьомому — в нокаут!

Володимир Кличко після бою відзначив, що його суперник був недостатньо швидкий, тому і не зміг чинити гідний опір.

«Рахман в цілому показав хороший бокс, — сказав Кличко-молодший. — Єдине, що стало для мене сюрпризом, — він був набагато повільніший, ніж ми чекали. Однак у Рахмана хороший лівий джеб, він дуже досвідчений боєць, незважаючи на те, що швидкість у нього була невисока. Між раундами я чув, як він у своєму кутку повторював: «Я втомився, втомився». Американець чекав моменту, щоб мене нокаутувати, але оскільки він діяв повільно, то швидко виснажився. Рахман повинен був розуміти, що боксує з кращим на сьогоднішній день суперважковаговиком світу».

На знімку: Гасим Рахман після потужного удару Володимира Кличка опинився долі.

Фото з сайту Boxnews.