Футбол. Сьогодні о 21.45 на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського розпочнеться матч завершального туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ) — «Фенербахче» (Стамбул). На жаль, це буде прощальний матч динамівців у нинішньому чемпіонському турнірі. Але їхні прихильники дуже сподіваються, що біло-сині неодмінно зіграють так, що посядуть третє місце в групі. І здобудуть право зіграти в 1/16 розіграшу Кубка УЄФА. Отже, надія на продовження виступів в євротурнірі — головна інтрига події на динамівській арені.

Учорашній день був достатньо насичений у таборах обох суперників. До Києва прилетіли гості і розмістилися в готелі «Хаятт». Команду супроводжує величезний загін представників ЗМІ. За попередньою заявкою акредитацію попросили 60 журналістів. Як зазначив прес-аташе ФК «Динамо» Олексій Семененко, такої кількості репортерів, що прибули до Києва на євроматч, і пригадати важко. Виходить, і турецька сторона плекає надії на заповітну третю позицію.

Увечері наставник стамбульців, знаменитий фахівець Луїс Арагонес, котрий влітку нинішнього року привів на європейський трон збірну Іспанії, спілкувався з журналістами в конференц-залі стадіону «Динамо». Після цього відбулося тренування «Фенербахче». За традицією, представники преси мали змогу впродовж п’ятнадцяти хвилин спостерігати за ним.

Трохи раніше на тренувальній базі «Динамо» у Кончі-Заспі відбулася передматчева прес-конференція Юрія Сьоміна. І там журналісти мали п’ятнадцятихвилинну можливість дивитися, як працюють динамівці. Але всі ті події залишилися позаду. Сьогодні ввечері — момент істини.

Почали з перемоги

Футзал. Санкт-Петербург (Росія). Чемпіонат Європи серед молодіжних команд (U-21). Фінальний турнір. Група В. Україна—Нідерланди. 3:2. Іспанія—Казахстан. 4:0. Група А. Італія—Словенія. 2:2. Росія—Хорватія. 3:3.

«Сокіл» утримує лідерство

Хокей. Відкритий чемпіонат Росії. Вища ліга. Дивізіон «Захід». «Титан» (Клин) — «Сокіл» (Київ). 1:4 (0:1, 0:2, 1:1). МХК «Крилья Совєтов» (Москва) — «Капітан» (Ступіно). 5:4 (б). «Рязань» — «Бєлгород». 5:4. «Дмитров» — «Крилья Совєтов» (Москва). 2:1. «Кристал» (Електросталь) — «Рись» (Подольськ). 0:3. «Липецьк» — ВМФ (Санкт-Петербург). 2:4.

«Сокіл» — 86 очок, «Дмитров» — 82, «Рись» — 78, МХК «Крилья Совєтов» — 68, «Капітан» — 61, «Рязань» — 52, «Кристал» — 41, «Липецьк», «Бєлгород» — по 39, «Крилья Совєтов» — 32, ВМФ — 31, «Титан» — 27.

Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.