ВІТАННЯ

Депутатська фракція комуністів у Верховній Раді України, Президія ЦК Компартії України щиро поздоровляють з ювілеєм Аллу Олександрівну Александровську — народного депутата України чотирьох скликань, члена Президії ЦК Компартії України, першого секретаря Харківського обкому КПУ.

Весь трудовий шлях цієї прекрасної жінки після закінчення Харківського авіаційного інституту в 1972 році пов’язаний з Харківським підприємством «Хартрон», де вона пройшла шлях від інженера до начальника конструкторського бюро електроприладобудування.

Всі ці роки Алла Олександрівна присвячує не тільки питанням виробничої діяльності, а і захисту соціальних інтересів, конституційних прав і свобод людей, демонструючи при цьому свої кращі якості. З 1998 року вона народний депутат України, працює в Комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, а з 2006 року — секретар Комітету з питань бюджету.

Комуністи Харківської області обирають Аллу Олександрівну Александровську першим секретарем обкому Компартії України. Вона також обирається членом Президії Центрального Комітету Компартії України.

Виборці України знають Аллу Олександрівну як автора багатьох законопроектів, спрямованих на захист їх інтересів, як автора багатьох публіцистичних статей, пристрасного парламентського оратора.

Особливо багато зробила Алла Олександрівна для виборців Харкова і Харківської області. Визнанням її видатних заслуг перед земляками стало присвоєння їй у цьому році звання «Почесний громадянин міста Харкова».

Бажаємо Вам, шановна Алло Олександрівно, нових успіхів у Вашій активній діяльності на благо рідного народу і держави, міцного здоров’я, сімейного щастя, довгих років життя.

Депутатська фракція комуністів у Верховній Раді України, Президія Центрального Комітету Компартії України.