Бокс. Чемпіон світу за версіями WBO і ІBF у надважкій вазі Володимир Кличко (на знімку) продовжує підготовку до поєдинку з колишнім чемпіоном світу американцем Гасімом Рахманом, який відбудеться 13 грудня в Маннгаймі (Німеччина). Тренувальний табір Кличка-молодшого перебуває на іспанській Майорці.

А от чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі українець Сергій Дзинзирук також заявив про себе. Він активно відреагував на завоювання тимчасового титулу за цією само версією Полом Вільямсом і висловив бажання негайно зустрітися з американцем.

Борисполець, котрий три роки утримує пояс WBO, розглядає поєдинок проти Вільямса важливішим, ніж об’єднавчий бій із чемпіоном за версією WBA пуерториканцем Даніелем Сантосом, котрого вже бив раніше.

Дзинзирук має на меті затвердитися на вершині світового боксу. Здійснити це, на думку контрактника з «Юніверсума», який ще не програвав, дасть змогу тільки перемога над зіркою зі Сполучених Штатів.

— Я готовий, — сказав Дзинзирук. — Лише повідомте, де й коли. Упевнений, що вийшов би чудовий бій. І його необхідно провести в США...