Під такою назвою вже 10 років поспіль у Фастові на Київщині клуб для дітей-інвалідів «Надія» проводить творчий фестиваль. Минулими вихідними в ювілейному святі взяв участь лідер одноіменного блоку Володимир Литвин.

Голова Київської регіональної організації Народної партії Григорій Бондаренко опікується цими дітьми та клубом ще з 2002 року. Він разом з головою Фастівської парторганізації Сергієм Павловським знаходить кошти на операції та лікування дітей, допомагає ремонтувати приміщення клубу, вітає зі святами.

Так, Володимир Михайлович та Григорій Іванович подарували керівнику клубу Людмилі Бобовніковій комп’ютер і ксерокс для своїх вихованців (на знімку).

Вітаючи присутніх у залі зі святом, Володимир Литвин сказав: «Я сам маю дітей і впевнений, найстрашнішим для батьків є біда з їхніми дітьми. Я дивився на роботи вихованців клубу і переконався, що вони надзвичайні й талановиті, але і їм, і їхнім батькам потрібна допомога. Ми цю допомогу надаватимемо й надалі. Хочу побажати, щоб діти були щасливі і ми були щасливі в наших дітях».