Чиновники-високопосадовці, створивши корупційні схеми, обкрадають людей з обмеженими фізичними можливостями. Про це заявив народний депутат Олексій Журавко (Партія регіонів).

Коментуючи повідомлення прес-служби СБУ про те, що 24 листопада слідче управління порушило кримінальну справу за фактом розкрадання бюджетних коштів, парламентарій зазначив: «До честі СБУ, вона таки відреагувала на інформацію про зловживання, перевірила факти й переконалася в їхній об’єктивності, порушивши кримінальну справу. Тепер справа честі для Служби безпеки — довести це до логічного завершення, зробити так, щоб люди, винні в розкраданні бюджетних коштів (а йдеться, як відомо, не про копійки, а про декілька десятків мільйонів доларів), понесли заслужене покарання».

Крім того, народний депутат зазначив, що влада, яка наживається, обкрадаючи інвалідів, — злочинна по своїй суті. А закликати «тих, до чиїх рук прилипли гроші, призначені для того, щоб хоч якось полегшити життя інвалідам, до сумління — заняття невдячне». Зло, за його словами, треба покарати — тільки так має бути в суспільстві, що називає себе демократичним, повідомляє прес-служба Партії регіонів.