Як вже повідомлялось, у Борщівському районі на Тернопільщині трьох міліціонерів підозрюють у зґвалтуванні 15-річної дівчини. Принаймні про це йдеться у заяві матері, з якою вона звернулася до прокуратури області.
Зі свого боку, підозрювані стверджують, що на них звели наклеп нібито за те, що вони затримали автомобіль, водій якого не мав прав. Поруч із хлопцем у салоні сиділа вже згадувана дівчина, яка й пообіцяла міліціонерам помститися.
За ще однією версією, правоохоронці вимагали й отримали чималий хабар від порушника правил руху.
Як стало відомо, даішники теж написали заяву про наклеп у прокуратуру, найняли адвоката й замовили незалежну експертизу. Розставити крапки над «і» в цій заплутаній резонансній справі мають висновки судмедекспертів, які обіцяють оприлюднити наприкінці тижня. В управлінні МВС України в області запевняють, що не покриватимуть своїх працівників.
Ще один секс-скандал розгорівся у Кременецькому районі. Мешканці села Бонівка збунтувалися проти 48-річного ветеринара, якого звинувачують у розбещуванні малолітніх. Найменшій із них — вісім років. Районний суд відпустив підозрюваного під заставу. Обурені таким лояльним ставленням батьки потерпілих пікетували міліцію і суд у Кременці.
 
Тернопільська область.